Äänestä valtuustovaaleissa

Torstai 13.2.2014 - Kaj Raiskio


Käyttäkää äänioikeutenne.

Pirkanmaalaisten opettajien tulee näyttää voimansa ja varmistaa, että myös tulevaisuudessa OAJ:n valtuustosta löytyy asiantuntevia ja toimekkaita valtuutettuja jokaisesta opettajaryhmästä (LTOL, YSI, OAO ja YLL).

OAJ:n valtuustovaalit lähtevät käyntiin sähköisellä ennakkoäänestyksellä 12.-25.2.2014 YSI:n opettajien (peruskoulun ja lukion opettajat sekä osa opistojen opettajista) ja osalla OAO:n jäsenistä (AO, LEO ja TOOL). Näillä ryhmillä on mahdollisuus äänestää myös perinteisillä uurnilla 24.-25.3.

Suora sähköinen vaali järjestetään YLL:n, LTOL:n ja loppujen ammatillisten opettajien kohdalla 12.-25.3.2014. Tarkemmin vaaleista sivupalkista OAJ:n valtuustovaalit 2014.

Ota selvää oman ryhmäsi ehdokkaista mm. OAJ:n nettisivujen ja OAJ Pirkanmaan ehdokasgallerian kautta ja käy äänestämässä omaa suosikkiasi.

Sähköinen äänestys on hyvin selkeästi toteutettu. Äänestys vie alle minuutin aikaa, kun tunnukset ovat kunnossa. Nopeiten äänestys käy OAJ:n nettisivujen tunnusten avulla. Myös pankkitunnukset toimivat napakasti. Ongelmatilanteissa jäseniä palvelee vaalit@oaj.fi

Oman äänioikeutensa käyttäneenä

Kaj Raiskio 

Avainsanat: OAJ:n valtuustovaalit